Elérhetőségek

Csempeszkopács Község Önkormányzata

Cím: 9764 Csempeszkopács,
Rákóczi u. 35.
Telefon:
+36/94/579-028
+36/94/377-001
Fax: +36/94/579-029
E-mail: hivatal@vasszecseny.hu
Ügyfélfogadás


Hírek, aktualitások

Hirek bevezető szöveg


Tájékoztatás a vasszécsenyi háziorvosi rendelésről járványügyi helyzet idején.

Új szabályok léptek életbe augusztus 1-től!

Szelektív hulladékgyűjtési időpontok 2020. II. félévben

Az Önkormányzat - ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel - három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

Rendelés változásai a járványügyi vészhelyzet teljes feloldásáig.
Rendelési idők frissítve.

Megjelent a Csempeszkopácsi Hírmondó legújabb száma, a falu és az önkormányzat aktuális híreivel!

A járványügyi előírások enyhítésének hatásai a háziorvosi ellátásra.

Fogyatékkal élők, illetve mozgáskorlátozottak támogatása a járványügyi helyzetben.

Járványügyi veszélyhelyzet miatt, az Emberi Erőforrások Minisztere által kiadott 7/2020 (III.25.) EMMI határozatára hivatkozva a 2020/2021 nevelési évre a beiratkozás rendje megváltozott!

Tájékoztató a központi orvosi ügyelet, és a fogorvosi ügyelet elérhetőségéről.

A koronavírus tovább terjedésének megakadályozása érdekében, figyelemmel a Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzetre Csempeszkopács Község Önkormányzata az alábbiakban tájékoztatja Önöket, kérve felelős együttműködésüket mindannyiunk érdekében!

Éppen ma ötven éve, hogy elhunyt a csempeszkopácsi születésű Károlyi Antal, aki 1953- tól másfél évtizeden át Szombathely és Vas megye főépítésze volt. A kicsi, mérges öregúr tervezte a fél várost.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az STKH Nonprofit Kft. közzétette a 2020 I. félévére vonatkozó hulladékgyűjtési naptárat. Lásd: csatolt dokumentum

Csempeszkopács Község Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a község közigazgatási területén az éves lomtalanítás időpontja: 2019. november 13. (szerda)

2019. október 24-én megtartotta alakuló ülését Csempeszkopács Község Önkormányzata új Képviselő-testülete

Tisztelt Választópolgárok!
A 2019. október 13. napján megtartott helyhatósági választás Csempeszkopácson eredményes volt. A település megválasztott polgármestere: Krenner Róbert, a képviselő-testület megválasztott tagjai: Szakácsné Őri Kinga, Molnár Zsolt, Kendik Tamás és Horváth János.
Az eredményekről készült határozatok és jegyzőkönyvek megtekinthetők a Csatolt fájl(ok) alatt.

Tájékoztatjuk az érdekelteket, hogy kírásra került a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat. A pályázati kiírás teljes szövege a község honlapján az E-önkormányzat/Hirdetmények menüpont alatt megtekinthető. Érdeklődni a Vasszécsenyi Közös Önkormányzati Hivatalban (Vasszécseny, Petőfi u. 11. telefon: , 577-386, 377-001) lehet. További információ a www.emet.gov.hu (Bursa Hungarica) internetes oldalon olvasható.

Tisztelt Lakosság!

Megjelent a Csempeszkopácsi Hírmondó legújabb száma. A falu és az önkormányzat aktuális hírei mellett Választási mellékletet is lapozhat a Tisztelt Olvasó!
A Hírmondó legújabb száma megtekinthető a csatolt mellékletben.

Tisztelt Választópolgárok!

A csempeszkopácsi helyhatósági választás képviselő- és polgármester jelöltjeinek névsorát, illetve a választás fontosabb tudnivalóit a csatolt mellékletben olvashatják.

TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Áder János köztársasági elnök úr a 308/2019. (VII.26.) KE határozatával 2019. október 13. napjára tűzte ki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2019. évi általános választását.

Minden évben Szentháromság vasárnapján tartjuk a Középkori Vásárnapot, felelevenítve a vásári forgatagban a rég elfeledett mesterségek bemutatását, népszerűsítését. A rendezvény fő célja elsősorban persze az, hogy megismertessük a településünkre látogatókat az értékeinkkel.


Vissza az előző oldalra!

Csempeszkopács Község Önkormányzata - Magyar