Elérhetőségek

Csempeszkopács Község Önkormányzata

Cím: 9764 Csempeszkopács,
Rákóczi u. 35.
Telefon:
+36/94/579-028
+36/94/377-001
Fax: +36/94/579-029
E-mail:
hivatal@vasszecseny.hu
Ügyfélfogadás


Hírek, aktualitások

Hirek bevezető szöveg


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az STKH Nonprofit Kft. közzétette a 2020 I. félévére vonatkozó hulladékgyűjtési naptárat. Lásd: csatolt dokumentum

Csempeszkopács Község Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a község közigazgatási területén az éves lomtalanítás időpontja: 2019. november 13. (szerda)

2019. október 24-én megtartotta alakuló ülését Csempeszkopács Község Önkormányzata új Képviselő-testülete

Tisztelt Választópolgárok!
A 2019. október 13. napján megtartott helyhatósági választás Csempeszkopácson eredményes volt. A település megválasztott polgármestere: Krenner Róbert, a képviselő-testület megválasztott tagjai: Szakácsné Őri Kinga, Molnár Zsolt, Kendik Tamás és Horváth János.
Az eredményekről készült határozatok és jegyzőkönyvek megtekinthetők a Csatolt fájl(ok) alatt.

Tájékoztatjuk az érdekelteket, hogy kírásra került a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat. A pályázati kiírás teljes szövege a község honlapján az E-önkormányzat/Hirdetmények menüpont alatt megtekinthető. Érdeklődni a Vasszécsenyi Közös Önkormányzati Hivatalban (Vasszécseny, Petőfi u. 11. telefon: , 577-386, 377-001) lehet. További információ a www.emet.gov.hu (Bursa Hungarica) internetes oldalon olvasható.

Tisztelt Lakosság!

Megjelent a Csempeszkopácsi Hírmondó legújabb száma. A falu és az önkormányzat aktuális hírei mellett Választási mellékletet is lapozhat a Tisztelt Olvasó!
A Hírmondó legújabb száma megtekinthető a csatolt mellékletben.

Tisztelt Választópolgárok!

A csempeszkopácsi helyhatósági választás képviselő- és polgármester jelöltjeinek névsorát, illetve a választás fontosabb tudnivalóit a csatolt mellékletben olvashatják.

TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Áder János köztársasági elnök úr a 308/2019. (VII.26.) KE határozatával 2019. október 13. napjára tűzte ki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2019. évi általános választását.

Minden évben Szentháromság vasárnapján tartjuk a Középkori Vásárnapot, felelevenítve a vásári forgatagban a rég elfeledett mesterségek bemutatását, népszerűsítését. A rendezvény fő célja elsősorban persze az, hogy megismertessük a településünkre látogatókat az értékeinkkel.

3 oldal, 57 összesen, 49-57

Vissza az előző oldalra!

Csempeszkopács Község Önkormányzata - Magyar